Faridahanom's FotoPage

By: Faridahanom Hamdan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Jun-2008 09:36 Email | Share | | Bookmark
Wedding Cake Tempahan dr MIMI

 
 
 
View all 7 photos...


Monday, 26-May-2008 05:31 Email | Share | | Bookmark
kek Spongebob by harnee



Thursday, 22-May-2008 06:36 Email | Share | | Bookmark
Hari Jururawat 2008

 
 
Untuk jururawat yang banyak berjasa.[/img]


Tuesday, 6-May-2008 02:43 Email | Share | | Bookmark
CupCakes Little Rose

 
 
Ini pulak cupcakes yang saya buat bersama harnee. Masa ni dah letih betul. Petang tu dah buat Blueberry cake, Chocolate cake, Cookies dan Cheese Tart. Siap semua pukul 4 pagi dan keesokkan hari nya pagi-pagi dah kena hantar kerumah customer. Bila customer happy kita pun happy dan semua penat lelah tu terbalas juga.


Tuesday, 6-May-2008 02:16 Email | Share | | Bookmark
Kelas loveliana kek hantaran

 
 
 
1 Mei lepas saya dan gang telah pergi kerumah Liana di BK 4 Bandar Kinrara untuk belajar deco kek. Kelas ni lebih fokus dan santai. Puas hati. Next time nak attend kelas-kelas Liana yang lain pula.


Ini pulak kek hasil tangan saya yg tak seberapa tu.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net